Informativa videos om Lubeck

Om du vill åka någonstans är sajter som Youtube och Flickr bra att börja med. Där kan du genom några enkla sökningar snabbt hitta information om ställen som du är sugen att åka till. Har du inte varit där kan ju verkligheten vara något helt annat än den du föreställt dig. I videos kan du också upptäcka nya saker att se på, som du inte visste.

Idag skall vi kolla på videos från den gamla hansastaden Lubeck. Som skåning var det vanligt att man tog bilen dit på småsemestrar med föräldrarna när jag var liten. Här finner du några videos för att upptäcka Lubeck

Tack till Kristoffer som tipsade mig om videosen om Lubeck

Första videon är från Andrea som bor i Lubeck där hon beskriver tre saker man kan se och göra i Lubeck

Nästa video är från David som beskriver lubecks största turistattraktion, Holstentor

Sista videon beskriver Lubeck som den gamla hansastaden den är. Lubeck står på Unescos lista över “World heritage sites”. Videon är fylld av panoramavyer över lubeck och du får en god överblick av vad det finns att se

Jag hoppas du nu fått en bra överblick av Lubeck och kan tänka dig åka dit!