Fem videos som hjälper dig förstå din svartsjuka och bota den

Fem videos som hjälper dig förstå din svartsjuka och bota den

Ibland så finner man sig i situationer som man inte riktigt förväntade sig att man skulle hamna i. En av de situationerna är när man känner av svartsjuka. Svartsjuka kan se väldigt olika ut, och det är inte sällan som det handlar om något kärleksrelaterat där man är svartsjuk på sin partner. Vissa hävdar att de inte har problem med detta, men oftast kan man inte kontrollera sina känslor och blir mer eller mindre omedvetet svartsjuk, vilket givetvis är jobbigt i sig. Det är dessutom ganska ofint att vara svartsjuk och något som man i princip aldrig erkänner att man är. Det finns många bra videos som tar upp detta fenomen och saker man kan göra för att må bättre. Vill du bota din svartsjuka, gå till svartsjuka.com

Det här är en video från Nyhetsmorgon på TV4 där de diskuterar hur förödande svartsjuka egentligen kan vara för en relation. Det handlar framför allt om svartsjuka som att det är något fult. Många kan nog känna igen sig i diskussionen.

Följande video kommer från NRJ, som visar vad skillnaden är mellan svartsjuka och avundsjuka. Dessutom ger den bra tips om hur man kan tänka själv kring varför man själv upplever svartsjuka.

Det här är en video som visats på SVT, som många troligen kommer att känna igen sig i. Det är precis det här som det handlar om, att det är väldigt lätt att bli svartsjuk i olika situationer och hur det får en att må.

Detta kanske är den jobbigaste videon av dem alla, det som kan hända om svartsjukan kan bli närmast övermäktig. Att någon mår så dåligt av den att den tar andra former av uttryck som är än mer förödande.

Det här är en mycket pedagogisk och bra video som ger tydliga förklaringar och som samtidigt ger dig bra tips om hur du bäst kan hantera det.