De mest sedda klippen på Youtube genom tiderna

Många av videoklippen på YouTube ses bara av ett fåtal besökare medan andra klipp visas flera hundra miljoner gånger. Av någon anledning är det musikvideor som är de mest populära klippen. Intressant är också att tonårsidolen Justin Bieber fullständigt ockuperar topplistan. Är det bara tonårstjejer som surfar in på YouTube? Här är de tre mest sedda klippen på YouTube genom alla tider.

Justin Bieber – Baby featuring Ludacris

Biebers video för låten Baby har visats över 600 miljoner gånger. Det innebär förmodligen att bara detta klipp tar upp en stor del av YouTubes totala bandbredd! Ännu mer fascinerande är kanske att det finns över sex miljoner kommentarer till klippet.

Lady Gaga – Bad Romance

Lady Gaga har tagit hela världen med storm med sina superhittar. Det är dock låten Bad Romance som har absolut flest träffar på YouTube. Med över 400 miljoner visningar är Bad Romance det näst mest visade klippet på YouTube.

Shakira – Waka Waka (This Time for Africa)

Sydamerikanska sångerskan Shakira intar tredjeplatsen för de mest visade klippen i YouTubes historia. Med nära 400 miljoner visningar skuggar låten Lady Gagas Bad Romance. Kombinationen av afrikanska rytmer och härliga ögonblick från fotbolls-VM är tydligen ett riktigt framgångsrecept. Waka Waka var den officiella låten för 2010 års fotbolls-VM i Sydafrika.