Fem galna klipp med katter på Youtube

Djur som gör tokiga saker är en given succé i alla sammanhang. I alla TV-program som visar roliga hemvideor är det katter, hundar och andra djur som river ner flest skratt. Så är det också på YouTube. Hundar på galna upptåg är naturligtvis mycket populära men det är katterna som äger humorklippen på YouTube. Här är fem klipp där katten har huvudrollen.

Pratande katt

Katter kan ge ifrån sig de mest knasiga läten men här är en katt som har tagit kommunikationen till en helt ny nivå.

Katt som gillar vatten

Katter är väl inte direkt kända för att gilla vatten. Dom putsar ju sig själva. En våt katt brukar inte vara en särskilt glad katt. Den här lilla rackaren verkar dock älska vatten och att duscha huvudet. Den kanske behövde kylas ned efter en lång dags jamande?

Katt som boxas

Kängurus är kända för sina boxningstalanger, men katter? Ja, tydligen finns det en och annan katt som gillar den våldsamma sporten. Katten jobbar mycket med vänsterjabben men högerkroken sitter också där den ska!

Katt som spelar piano

Visst, det går att sätta vilket husdjur som helst på ett piano. Men oftast blir det bara oljud. Den här lilla krabaten verkar ha full koll på noter och ackord.

Snarkande katt

Även katter kan snarka när dom sover riktigt djupt. Här är en katt som snarkar med en volym i paritet med ett större sågverk.