Tre klipp på dansande bebisar

Bebisar som ler, bebisar som kryper, bebisar som gör roliga läten – det finns inget som är så gulligt som en glad och pigg bebis. Frågan är dock inte om just dansande bebisar slår allt annat. Klipp på dansande bebisar har blivit en riktig hit på YouTube under det senaste åren. Här är fem sevärda klipp.

Bimbobebisen

Den här bebisen har verkligen rytmen i blodet. Stilen är oklanderlig. Skulle vara en hit på vilket diskotek som helst. Nästan så man själv blir avundsjuk på den här lille killens moves.

Bebis som dansar till Beyoncé

Bebisar som dansar till Beyoncés låt ”Single Ladies” finns det mängder av på YouTube, men här är originalet. Komplett med rumpskak!

Bebis som breakdansar

Den här killen kan gå långt. Har ju redan en grym stil med en akrobatisk förmåga som verkligen imponerar. Är mamma eller pappa möjligen i musikbranschen? Klippet har visats nästan 40 miljoner gånger sedan det laddades upp 2006.