Flygresor.se:s reklamfilmer

Det finns vissa reklamfilmer som blir klassiker, antingen för att de är så väldigt bra eller för att de är så väldigt dåliga. Vad gäller Flygresor.se:s  reklamfilmer så hör de knappast till kategorin dåliga, tvärtom. De finns också tillgängliga på YouTube och en sak som visar på att de är uppskattade är antalet tittare. Några av dem har till och med setts över en miljon gånger. Populärast är den som kallas ”Kattreklamen”, med en bra bit över två miljoner tittare totalt.

Det är inte så svårt att se varför den blivit populär; att använda sig av katter fungerar ju nästan alltid på nätet. Men dessutom är den kort (20 sekunder) och har en mycket catchy liten melodi. Den ligger också precis i gränslandet mellan rolig och töntig där det är svårt att avgöra om den är bra för att den är dålig eller bra för att den är bra. Populär är den i vilket fall som helst.

Frågan är dock om inte en av deras minst populära videor är bättre. En 14 sekunder lång ”behind the scenes” från kattvideon. Inget större konstverk, men rätt så gullig ändå och med en söt liten melodi i bakgrunden. Vad säger ni själva?

Här kan du se ännu fler videos med katter!